Októberben startoltak az újabb ingyenes Xbox Games with Gold játékok


Októberben startoltak az újabb ingyenes Xbox Games with Gold játékok
Olvasási idő: 2 perc

Az Xbox Live Gold előfizetői izgatottan várhatták már az októbert, mivel két ingyenes játékkal is megörvendeztették őket.

Bár az eddigi években havonta 4 játékkal is ingyenesen játszhattak, ami sajnos idén már csak kettőre csökkent, még így sem érdemes kihagyni az idei és a havi újdonságokat. A Microsoft nemrég nyilvánosságra hozta azokat az Xbox Games with Gold játékokat, amelyekkel az előfizetők ingyenesen játszhatnak a következő két hónapban. Azonban drasztikus változtatásokat eszközöltek az eddig megszokott rendszeren. Az elmúlt tíz év alatt havonta négy ingyenes játékot adtak az Xbox Live Gold előfizetőinek, amelyből kettő az Xbox 360 tulajdonosoknak, kettő pedig az Xbox One felhasználóknak kedvezett. Azonban 2022 szeptembere volt az utolsó hónap, amikor az Xbox 360 játékai a program részét képezték. Ez sokak akkora csalódás jelenthet, mint nagyobb téteket és pénzeket veszíteni valamilyen online szerencsejátékon, mint például a magyar online casino oldalak. Így csak reméljük, hogy a maradék két játék igazán odateszi majd magát az elkövetkezendő időszakban.

Az utolsó ingyenes játék a Games with Gold-osok számára, amely a 360-as szériából származik, a Portal 2 volt. Ez a Valve kritikusok által is elismert belső nézetes, első személyű puzzle-játék vagy logikai platformjáték kellő lezárása volt az Xbox 360-as játékoknak.

Az októberi Xbox Games with Gold felhozatal

Mi a jutalmuk a játékosoknak októbertől? A két ingyenes játék ezúttal a Windbound és a Bomber Crew: Deluxe Edition. Az ingyenes játékok megjelenése továbbra is szakaszosan történik, így az előbbi játék október 1. és október 31. között lesz elérhető, míg az utóbbit október 16. és november 15. között élvezhetik a játékosok.

A Windbound natív Xbox Series X kiadással rendelkezik, amely érdekességnek számít. A kritikusok értékelései elég vegyesek a 2020-ban megjelent játék szempontjából. De érdekes előzményekkel rendelkezik, tehát érdemes vetni rá egy pillantást. A játék története is ígéretes. Kara szerepébe bújva hajótörést szenvedünk a Tiltott-szigeteken, majd elkezdődik a kaland. A játék célja nem csak a túlélés, még akkor sem, ha ehhez fegyvereket és eszközöket is készíteni kell. Az egyik fő csapásirány, hogy új hajót kell építeni a szigetek felfedezéséhez.

A Bomber Crew: Deluxe Edition egy kicsit más témakört ölel fel. Ez a II. világháborús, valós idejű stratégiai játék, amelyet a kritikusok is sokkal jobban fogadtak. Mert, ha már a levegőben vagyunk, mindenütt veszéllyel találkozunk. Még az időjárás is a játék része, de kezelni kell az üzemanyagot, a lőszert, a hidraulikát és el kell kerülni az ellenséget. A játék 2018-ban került fel az Xbox One rendszerre. Tehát, aki ezeket a műfajú játékokat kedveli, az semmiképp se hagyja ki az ingyenes lehetőséget október 16-ától.

Mi az az Xbox Live Gold előfizetés?

Aki még nem tagja az Xbox Live Gold csapatának, annak ideje elgondolkozni az arany tagságon. Ez egy online, többjátékos szolgáltatás, amelyet 2002-ben indított el a Microsoft. Majd 3 évvel később Xbox 360-on is megjelent. Ezt követte 2013-ban a továbbfejlesztett változat az Xbox One-on, majd a tavalyi évben a Microsoft „Xbox Network” névre keresztelte a szolgáltatást. A játékok szerelmeseinek igen csábító lehet a havi 2 ingyenes játék is, egy kis tagsági díj ellenében. Így nincs is más hátra, mint ellátogatni a cég honlapjára.

Novemberben pedig bizonyíthatjuk képességeinket a Praetorians – HD Remaster csataterén, majd a Dead end job játékban győzhetünk le néhány szellemet.Previous Lovas kvíz – Lovakról szakszerűen. Ismered ezeket az információkat?
Next Az állatok nyelvének megértése

No Comment

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő − kettő =