Okos pólók a US Openen


Okos pólók a US Openen
Olvasási idő: < 1 perc

Ha bepillantást szeretne nyerni a fitnesz tech jövőjébe, tartsa szemmel az idei US Open tenisztornát Flushingban.

Okos pólók a US OpenenNéhány mérkőzésen a versenyzők egy beépített érzékelőkkel és áramkörökkel felszerelt pólót hordanak majd, ami továbbítja az egészségügyi információkat a torna szervezőinek. Az okos pólókat ezüst bevonatú, vezetőképes menettel szőtték, ami tartalmaz EKG mérőt, légzésérzékelőt, egy gyorsulásmérőt és egy giroszkópot. Minden adat a póló fekete dobozába kerül betáplálásra, ami pedig egy okos telefon applikációra sugározza át az adatokat – amiből a pólót viselő szívverése, légzése, stressz-szintje és energia kimenete is visszanézhető.

Ez nem jelenti azt, hogy a szervezők hirtelen aggódni kezdtek volna a teniszezők egészsége miatt, sokkal inkább egy marketing lépés Ralph Laurentől, aki az OMsignal biocéggel együttműködve tervezte meg ezeket a pólókat. Ralph Lauren úgy tervezi, hogy 2015-ben okos ruhák egész sorát fogja kiadni.

David Lauren, a Ralph Lauren kommunikációs és marketing igazgatója (aki mellesleg a tervező fia) a New York Timesnak elmondta, az intelligens ruházat magába foglalja majd a sportos viseletet és a klasszikus ruházatot is. „Mindenki a hordozható tech karórákat és a hajpántokat fedezi fel, és a surranókat keresi. Mi ezeket kihagytuk és valami újszerűt akartunk, ami ruházat, mert a ruháinkban élünk.

Az ötlet, hogy a napi egészségünket részletes mutatók alapján figyelhetjük meg határozottan vonzó lehet, és már számos aktivitás nyomozó eszköz van a piacon. A Ralph Lauren pólónak egy előnye lenne a teniszezőkkel szemben: a kíváncsi szemek sosem néznék valós időben a stressz-szintet.

A póló még csak prototípus, az áráról sajnos nincs információnk.

Okos pólók a US OpenenPrevious Tibet legnagyobb tava
Next Ne a kecske évében szüljön, ha jót akar!

No Comment

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 + öt =