Sarkkörön túli NATO légi irányítási rendszer


Sikeresen zárta egy sarkkörön túli NATO légi irányítási rendszer informatikai fejlesztését a Synergon Informatika Nyrt.
Olvasási idő: < 1 perc

Sikeresen zárta egy sarkkörön túli NATO légi irányítási rendszer informatikai fejlesztését a Synergon Informatika Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a Synergon Integrator Kft.

A Synergon Integrator Kft. a NATO ACCS (Air Command and Control System) program keretében adta át január 16-án az informatikai fejlesztést. A teljes norvég katonai légtér irányításáért felelős bázis fejlesztési projektjében nyújtott kimagasló teljesítményért a NATO Communication and Information Agency (NCIA) vezetője és a NATO beszerzési igazgatója is személyesen fejezte ki elismerését a Synergon szakembereinek. 

A több mint egy évig tartó projekt átvételekor a NATO projektvezetői és mérnökei is megköszönték a magas színvonalú szakmai munkát. Külön kiemelték a határidők betartását, valamint a projekt folyamán tanúsított rugalmasságot és pontosságot.

A Synergon bizonyította, hogy nemzetközi környezetben és különleges körülmények között is magas szintű teljesítményre képes

– mondta Dobos Attila vezérigazgató, a Synergon Informatika Nyrt. igazgatótanácsának tagja. A sikeres projektzárástól azt várják, hogy a társaság ezzel a referenciával a NATO beszerzési rendszerében további megbízásokat nyer el.

A Synergon csoport az első háromnegyed évben 117 százalékkal növelte árbevételét, amely elérte a 9,4 milliárd forintot. A cég adózás után 1,1 milliárd forint veszteséget számolt el a negyedévre, szemben az egy évvel korábbi 104 millió forint nyereséggel.Previous Fűszernövények kivonata készül biotechnológiával
Next Duna Kollégium oktatási hálózat

No Comment

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 − 3 =