Bűvös óceán – Titkos tengeri küldetés


Bűvös óceán – Titkos tengeri küldetés
Olvasási idő: < 1 perc

Mit rejt az óceán sötétje? Miféle titkos kísérlet zajlik az irdatlan mélyben?

Bűvös óceán – Titkos tengeri küldetésHa csatlakozik egy titkos küldetéshez, alámerülhet a bűvös óceán káprázatos birodalmába, de vigyázat, a rejtelmes vízi világ meglepő kalandokat tartogat! A Mezőgazdasági Múzeumban nyíló, új tavaszi kiállítás és játék egy képzeletbeli, tengermélyi utazásra invitálja a látogatókat. Egy különleges tengeralattjáró utasaként sosem látott tengeri tájakat barangolhat be, miközben megtévesztő feladványok és furfangos fejtörők teszik próbára a bátorságot és az ügyességet.

Az óceánokon átívelő kaland során a résztvevők leleplezhetik a kapzsi professzort, aki víz alatti kutatóállomásán azon a ravasz terven dolgozik, hogy fondorlatos szerkezetével kivonja az óceánok értékes aranytartalmát. A találékony tudós mindent bevet és bolondját járatja a vendégekkel vagy váratlan trükkökkel zavarja össze elméjüket, érzékeiket. A feladványok megfejtéséhez bátor szívre, éles szemre és jó fülre is szükség lesz! Ám, ha minden titkát kifürkészik, a jutalom sem marad el!

A látogatók azt is kideríthetik, képesek-e a próbatételek ellenére a célig kormányozni búvárhajójukat, ki tudják-e szabadítani az alvó ceteket az álomcsapdából, meg tudják-e fejteni a talányos buborékrajzot, és elboldogulnak-e egy csapat bolondos tengeri teknőssel vagy a Tű-fok parányi lakójával.

Belépéskor, a kapott a szöveges játékfüzet segítségével lépésről lépésre kerülhetnek egyre közelebb a titokhoz. A több mint 1000 négyzetméteren elterülő, izgalmas kiállítás és játék megújult látványvilággal, rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal várja a kalandvágyókat 2017. március 18-tól április 30-ig a Vajdahunyadvárban.

 

 Previous Hogyan befolyásolja döntésünket egy termék mérete?
Next A víz világnapja - Vizes napok az Agórában

No Comment

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − tizenkettő =