Itt az elpirulás elleni szer


Itt az elpirulás elleni szer
Olvasási idő: < 1 perc

Feltalálták az elpirulás ellenszerét, mely sokak számára nyújthat segítséget a stresszes szituációk legegyértelműbb jelének leküzdésében.

Itt az elpirulás elleni szerA megoldás kulcsa: birkaplacenta…

Az új csodakenőcs a juhok méhlepényéből készül, mely gyulladásgátló fehérjékben gazdag, így nagyon jól meggátolja a stresszes szituációk okozta elvörösödést, sőt a kozmetikában is hatásos lehet, mert rosacea ellen is tökéletesen beválik. A szakemberek azonban azt hangsúlyozzák, hogy a krém önmagában nem megoldás a súlyos bőrbetegségekre, valamint az arc kitágult vérereire, jótékony hatása inkább az egy-egy nagyobb adrenalin löket (melynek következtében nő az arcba toluló vér mennyisége) által okozott bőrpírnél figyelhető meg.

Egy New York-i székhelyű, független laboratóriumi kísérleteket végző cég kutatása szerint, a juhplacentát tartalmazó készítmények 28 napon belül, akár 40 százalékkal voltak képesek csökkenteni a vörösséget a tesztalanyok 80 százalékánál.

A krém használata kifejezetten a stresszes helyzeteket megelőző szituációkban javallott. Ám, ahhoz azonban, hogy hozzájussunk, elég borsos árat kell még fizetni, ugyanis az 50 milliliteres kiszerelése is, amely mindössze 10 százalék placentát tartalmaz, 55 angol fontba, azaz átszámítva körülbelül 20 600 magyar forintba kerül.

Ennek ellenére, világszerte egyre nagyobb a csodaszerre a kereslet. És nem csak a nők körében népszerű a termék! Egyre több üzletember fedezi fel, ugyanis hol máshol lehet nagyobb stressznek kitéve az ember, mint az üzleti világban …

 Previous Súlyos stresszt okoz a zaj!
Next Lebegő autó

No Comment

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 5 =