Milyen esetekben indokolt a biztonsági kamera rendszer telepítése?


Milyen esetekben indokolt a biztonsági kamera rendszer telepítése?
Olvasási idő: < 1 perc

Ha kifejezetten mostoha időjárási viszonyoknak kitett területek megfigyelése a célunk, akkor a prémiumminőségű kültéri biztonsági kamerarendszer egészen biztosan beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Honnan tudhatjuk laikusként, hogy melyik berendezés jelent ideális választást? Nos, ha az Alarmdirect kiváló renoméval rendelkező, profi gárdája mellett voksolunk, egészen biztosan nem lesz okunk a panaszra. A magas színvonal, a szakértői tanácsadás és segítségnyújtás, illetve a kitűnő ár/érték arány vonatkozásában sem. Miért fontos a biztonsági kamera rendszer kültéri egységeinek burkolata?

A kültéri és beltéri kamerák között az egyik legalapvetőbb különbség, hogy az előbbiek folyamatosan ki vannak téve a szeszélyes időjárás változásainak. Fagy, eső, szálló por vagy erős UV-sugárzás – egy középkategóriás eszköz bizony nem teljesít jól ilyen szélsőséges körülmények között. Ezzel ellentétben azok a biztonsági kamera rendszerek, amelyek IP-védelemmel is el vannak látva, megbízhatóan üzemelnek. Hála a strapabíróságuknak, az élettartamuk is jóval irigylésre méltóbb, mint a közepes minőséget képviselő társaiknak.

Ingrass Protection, azaz védelem a kültéri negatív behatásoktól

A népszerű Alarmdirect jóvoltából IP-védelemmel felvértezett burkolatú kültéri egységek tulajdonosaivá válhatunk. A szóban forgó innovatív technológiával előállított burkolat védelme alatt nem eshet baja a precíziós műszerek belső elektronikus alkatrészeinek. A legkeresettebb burkolatok típusai a fémházas kompakt, a speed dóm, a dóm és a box.

Célkeresztben a sokoldalú felhasználhatóság

A kültéri biztonsági kamera rendszer felhasználási lehetősége roppant széles spektrumot jár be. A tapasztalat azt mutatja, ezek az okos kültéri egységek a leggyakrabban épületek (magánkézben lévő ingatlanok, társasházak, kereskedelmi és hivatalos objektumok stb.) bejáratát tartják megfigyelés alatt. A hatékonyságuknak köszönhetően, az esetleges bűnelkövetőkről tiszta, jól látható felvételek készíthetők. Természetesen a parkolók vagy az üzemanyagkutak is profitálhatnak a biztonságtechnika e nagyszerű vívmányaiból, amelyek egyébként a teherforgalom megfigyelésében is jelesre vizsgáztak.Previous Hazánk és Kelet-Európa első Integrált Geodinamikai Állomása
Next Murphy törvénykönyve

No Comment

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz + 4 =