Nyári táborok a debreceni Agórában


Nyári táborok Debrecenben az Agórában - TUDOMÁNYPLÁZA
Olvasási idő: 2 perc

Ha érdekelnek a természet titkai, ha minden vágyad, hogy robotot építs, esetleg nyitott vagy a tudományos kalandokra és szeretnél részt venni látványos kísérletekben, jelentkezz az Agóra valamelyik nyári táborába!

A tudomány és a természet számtalan csodája van jelen életünkben. Nap mint nap használjuk azokat a technikai újításokat, amelyeket a fizikának, a kémiának és más tudományágaknak köszönhetünk. De vajon tudjuk-e, hogyan működnek ezek, és egyáltalán hogyan működik a körülöttünk lévő világ? Az Agóra Tudományos Élményközpont mindennapi életünk csodáit magyarázza meg, mindenki számára közérthetően és élményszerűen.

JÁTÉKOS TUDOMÁNY

Kutass, nyomozz, kísérletezz! Az egy hét alatt vadonatúj foglalkozásokon pillanthatsz be a fizika, kémia, biológia, környezettudomány és a csillagászat rejtelmeibe, megismerheted a Botanikus Kert növényeit és állatait. Fedezd fel a természet csodáit! A tábori jelentkezés feltétele az elvégzett első osztály. A csoportokat életkor és tudásszint szerint állítják össze.

 

ROBOTIKA TÁBOR

A táborban a kezdők játékos formában ismerkedhetnek meg a robotépítés és a modern programozás alapjaival a programozható robotépítő készletek és a fantázia segítségével. A haladók tovább bővíthetik ismereteiket és teljesen automatikusan működő robotokat építhetnek. A robotokat különböző kihívásokon keresztül, terep-asztalon is tesztelhetik a gyerekek. A tábori jelentkezés feltétele az elvégzett első osztály. A csoportokat életkor és tudásszint szerint állítják össze.

A kisebbek WeDo 1.0 és 2.0 valamint littleBits készleteket, a nagyobbak (akik már elvégezték a negyedik osztályt) LEGO EV3 készleteket használnak majd a táborban.

Részvételi díj: 29 000 Ft/hét/fő (napi háromszori étkezéssel)

Több hetes táborozás esetén, valamint testvéreknek is kedvezményt adnak. A testvérkedvezmény, illetve a második táborra járó kedvezmény 3 000 Ft. A kedvezmények nem összevonhatók.
A tábori programok 8-tól 16 óráig tartanak. Reggel 7:30-tól délután 16:30-ig biztosítanak felügyeletet.

 

Jelentkezés és további információ:
E-mail: tabor@agoradebrecen.hu
Telefon: (52) 518-620

 

TURNUSOK ÉS NYÁRI TÁBOROK DEBRECENBEN

2018. június 25-29.

Játékos tudomány

Robotika tábor  

2018. július 2-6.

Játékos tudomány

Robotika tábor

2018. július 9-13.

Játékos tudomány

Robotika tábor 

2018. július 16-20.

Játékos tudomány

Robotika tábor

2018. július 23-27.

Játékos tudomány

Robotika tábor

2018. július 30. – augusztus 3.

Játékos tudomány

Robotika tábor

2018. augusztus 6-10.

Játékos tudomány

Robotika tábor

 

Jelentkezési lap

Egészségügyi nyilatkozat

HázirendPrevious 3D családi ház nyomtatás Magyarországon?
Next Digitális oktatás Debrecenben

No Comment

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − 9 =