Az internet működéséről gyerekeknek


Az internet működéséről gyerekeknek
Olvasási idő: < 1 perc

Az internet működéséről, előnyeiről és veszélyeiről indított új sorozatot a Da Vinci Media gyerekek számára.

Az új széria epizódjai július 3-tól először a Telekom TVGO szolgáltatásában lesznek elérhetők. A Keress rá! c. műsor nem csak szórakoztató, de hiánypótló is egyben a szülők és a gyerekek számára is. ez azért is fontos, mert szomorú tény, hogy az internet világához már óhatatlanul hozzátartoznak különféle bűncselekmények. Ezektől nem csak magunkat kell, hogy védjük, hanem a gyermekeinket is. Mivel sok szülőt aggaszt, hogyan mozog, hogyan viselkedik gyermeke az interneten, ez a sorozat hasznos lehet.

A kiskamaszok több mint háromnegyede napi 3 óránál többet internetezik, 40%-uk pedig napi 4 óránál is több időt tölt a világhálón lógva – ez derült ki a Be Social 2019 februárjában közzétett kutatásából.

Bár az okos internethasználat rengeteg pozitív élményt okoz, és számos kihagyhatatlan lehetőséget, előnyt hordoz, de kellenek az óvintézkedések. A Da Vinci legújabb, Keress Rá! c. sorozatban színes és vicces karakterek, Maya, Jack és a Nagyi kalauzolják végig a nézőket a világháló rejtelmeiben. Együtt megtudják, mit lehet, és mit nem lehet tenni az interneten. A gyerekek a BAFTA-jelölt sorozatból könnyedén megtanulnak okosan, udvariasan, felelősségteljesen és nem utolsó sorban biztonságosan mozogni az online térben. Ezt a hasznos, oktató és egyben vicces műsort a Da Vinci TV hozza el a nézőknek. A csatorna olyan környezetet alkot, melyben a család együtt vehet részt a közös tanulás kalandjában.

Ez a nyár más, mint a többi, úgy tűnik kevesebb élményben lesz részünk, mint az elmúlt években.

Ezért a Telekom a legjobb filmeket és sorozatokat elérhetővé teszi, minden nap más és más műsorokkal és műfajokkal. A Da Vinci Media és a Telekom digitális edukációs együttműködése eredményeként a Keress rá! először a TVGO kínálatában lesz elérhető, a nyári akció részeként. A sorozat epizódjai most ingyenesen kikölcsönözhetőek a Telekom Videotéka kínálatából.

Teljes sorozat: https://www.tvgo.hu/sorozat/26629012_keress_raPrevious A kutyákat epizodikus-jellegű memória segíti
Next Bizonyíték különböző bolygókezdemények létére a Mars képződésének korai fázisában

No Comment

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 4 =