Talán az Ön gyereke lesz a következő Sherlock!


Éjszakai nyomozás - detektív játék
Olvasási idő: < 1 perc

ÉJSZAKAI NYOMOZÁS – Detektívjáték holdfényben!

Éjszakai nyomozás - Belépőjegyek dedektív játékraHa valakinek nincs még programja az őszi szünet idejére és szereti az izgalmas kalandokat, akkor látogasson el a Vajdahunyad vár Mezőgazdasági Múzeumába, ahol sok megoldatlan rejtély vár mindenkire! Az interaktív kiállítás barátokkal vagy akár családdal is izgalmas élmény lehet, és minden korosztály számára tartogat meglepetéseket 4 éves kortól egészen 99 éves korig, így kicsik és nagyok számára egyaránt szórakoztató kikapcsolódást nyújt az interaktív kiállítás.

A kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli, holdfényes kertbe csöppennek, ahol egy rejtélyes, éjszakai nyomozás részeseként egy agyafúrt bajkeverő nyomába eredhetnek. A múzeum termeit járva előbb kitanulhatják a nyomolvasás és felderítés fortélyait, hogy aztán a bűneset helyszínére érkezve, elemlámpa fényénél sikerrel gyűjthessék be az árulkodó bűnjeleket és hátrahagyott bizonyítékokat. A feladványok megfejtéséhez jó szimatra, éles szemre és biztos fülre is szükség lesz! Ha mindez megvan, már csak egy adag kíváncsiság, logika és kitartás kell, hogy nyakon csíphessék a furfangos csínytevőt. Ám, ha ez sikerül, a jutalom sem marad el!

A múzeum több termén végigfutó kiállítás és detektívjáték különleges látványvilággal, zseblámpás nyomozással, trükkös feladványokkal, újfajta játéklappal és ajándékkal várja a kalandvágyókat. Az őszi szünet ideje alatt hétfő kivételével minden nap várják a látogatókat 10-17 óra között egészen 2016. november 6-ig, még november 1-jén, ünnepnapon is.Previous 14 ezer éves barlangrajzok Észak-Spanyolországban
Next Új eredmények az axion-kutatásban

No Comment

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 5 =