Interaktív elektromos fogkefe


Interaktív elektromos fogkefe - Az Oral-B ® a 2014-es Mobil Világkongresszuson mutatta be a világ első interaktív elektromos fogkeféjét.
Olvasási idő: 2 perc

Az Oral-B® a 2014-es Mobil Világkongresszuson mutatta be a világ első interaktív elektromos fogkeféjét Cincinnati-ben.

A szájápolási cikkek gyártói közt világelső Oral-B, okostelefon-technológiát alkalmazó elektromos fogkefét fejlesztett ki megtéve az első lépést a jövő okos fürdőszobája felé. A termék a világon az első elektromos szájápolási eszközt, amely Bluetooth 4.0 csatlakoztathatósággal rendelkezik. A kiállításon a termék egy rendkívül valósághűen megalkotott városi környezetben mutatkozik be, ahol csúcstechnológiát képviselő mobil eszközök és szolgáltatások állnak az élet egyre több területén internetes alkalmazásokat használó városlakók szolgálatára.

Az idén tavasszal korlátozott mennyiségben Németországban piacra kerülő termék nagy valószínűséggel új fejezetet nyit a személyi szájápolásban.

Ez az innovatív eszköz rendkívül magas fokú ellenőrzést biztosít a felhasználó számára a szájápolás terén. Ennek köszönhetően a fogorvosnál tett látogatások kimenetelét is nagymértékben befolyásolhatóvá teszi. A Bluetooth 4.0 technológia segítségével az interaktív elektromos fogkefe csatlakozik egy, iOS és Android eszközökre díjmentesen letölthető, Oral-B applikációhoz, amely valós idejű iránymutatást nyújt a fogmosás folyamán, és archiválja az adott fogmosásra vonatkozóan rögzített adatokat.

Az ezekből nyert adatok grafikonszerűen megoszthatók a fogorvossal, aki ez alapján segíthet a legmegfelelőbb, személyre szabott fogmosási módszerek kialakításában. Az Oral-B telefonos applikáció kétirányú kommunikációs lehetőség. Mert amellett, hogy rögzíti a fogmosási adatokat, és jelentést készít róluk a felhasználó számára, az alkalmazás beprogramozható arra is, hogy kommunikáljon a fogkefével a személyre szabott fogmosás kialakítása érdekében.

Bár az új technológia nem helyettesítheti a fogorvos szakember hozzáértését és tanácsait, kiváló eszköz, hogy segítse az orvos munkáját. A fogorvos szakember beprogramozhatja a beteg számára meghatározott fogmosási előírásokat az alkalmazásba, hogy segítsen a beteg fogmosási technikájának töklétesítésében, és a fogmosás során a figyelmet a száj problematikus területeire irányítsa.

Az Oral-B interaktív elektromos fogkefét úgy alakították ki, hogy képes legyen akár 20 fogmosás adatait is tárolni.

Az adatokat az alkalmazással való legközelebbi kapcsolatlétesítéskor a fogkefe továbbítja az okostelefon applikációba, ahol az archivált adatok frissítésre kerülnek. A rezgő-forgó mozgást biztosító technológia akár 100 százalékkal több lerakódást eltávolít, mint a hagyományos kézi fogkefe. Hat különböző tisztítási üzemmódja van a terméknek. Napi tisztítás, mélytisztítás, fehérítés, fogínyápolás, érzékeny fogak tisztítása, nyelvtisztítás, melyhez hat különféle fej használható: CrossAction, Precision Clean, 3D White, Sensitive, Floss Action, TriZone. Nyomásérzékelő jelzi, ha a felhasználó túl nagy nyomást gyakorol a fogakra a kefével, és ennek ellensúlyozása érdekében csökkenti a sebességet.

A nemzetközi forgalmazás 2014 júniusában kezdődik. Az Oral-B App iOS-es eszközökre májusban, Androidos eszközökre augusztusban lesz letölthető.Previous Elkészült a Ganümédész teljes geológiai térképe
Next Ősi erdők nyomait hozták felszínre a viharok Nagy-Britanniában

No Comment

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × négy =