Interaktív elektromos fogkefe


a világon az első interaktív elektromos fogkefe

Az Oral-B® a 2014-es Mobil Világkongresszuson mutatta be a világ első interaktív elektromos fogkeféjét Cincinnati-ben.

A szájápolási cikkek gyártói közt világelső Oral-B, okostelefon-technológiát alkalmazó elektromos fogkefét fejlesztett ki megtéve az első lépést a jövő okos fürdőszobája felé. A termék a világon az első elektromos szájápolási eszközt, amely Bluetooth 4.0 csatlakoztathatósággal rendelkezik. A kiállításon a termék egy rendkívül valósághűen megalkotott városi környezetben mutatkozik be, ahol csúcstechnológiát képviselő mobil eszközök és szolgáltatások állnak az élet egyre több területén internetes alkalmazásokat használó városlakók szolgálatára.

a világon az első interaktív elektromos fogkefeAz idén tavasszal korlátozott mennyiségben Németországban piacra kerülő termék nagy valószínűséggel új fejezetet nyit a személyi szájápolásban. Ez az innovatív eszköz rendkívül magas fokú ellenőrzést biztosít a felhasználó számára a szájápolás terén, és ennek köszönhetően a fogorvosnál tett látogatások kimenetelét is nagymértékben befolyásolhatóvá teszi. A Bluetooth 4.0 technológia segítségével az interaktív elektromos fogkefe csatlakozik egy, iOS és Android eszközökre díjmentesen letölthető, Oral-B applikációhoz, amely valós idejű iránymutatást nyújt a fogmosás folyamán, és archiválja az adott fogmosásra vonatkozóan rögzített adatokat. Az ezekből nyert adatok grafikonszerűen megoszthatók a fogorvossal, aki ez alapján segíthet a legmegfelelőbb, személyre szabott fogmosási módszerek kialakításában. Az Oral-B telefonos applikáció kétirányú kommunikációs lehetőség, mert amellett, hogy rögzíti a fogmosási adatokat, és jelentést készít róluk a felhasználó számára, az alkalmazás beprogramozható arra is, hogy kommunikáljon a fogkefével a személyre szabott fogmosás kialakítása érdekében.

Bár az új technológia nem helyettesítheti a fogorvos szakember hozzáértését és tanácsait, kiváló eszköz, hogy segítse az orvos munkáját. A fogorvos szakember beprogramozhatja a beteg számára meghatározott fogmosási előírásokat az alkalmazásba, hogy segítsen a beteg fogmosási technikájának töklétesítésében, és a fogmosás során a figyelmet a száj problematikus területeire irányítsa.

Az Oral-B interaktív elektromos fogkefét úgy alakították ki, hogy képes legyen akár 20 fogmosás adatait is tárolni. Az adatokat az alkalmazással való legközelebbi kapcsolatlétesítéskor a fogkefe továbbítja az okostelefon applikációba, ahol az archivált adatok frissítésre kerülnek. A rezgő-forgó mozgást biztosító technológia akár 100 százalékkal több lerakódást eltávolít, mint a hagyományos kézi fogkefe. Hat különböző tisztítási üzemmódja van a terméknek: napi tisztítás, mélytisztítás, fehérítés, fogínyápolás, érzékeny fogak tisztítása, nyelvtisztítás, melyhez hat különféle fej használható: CrossAction, Precision Clean, 3D White, Sensitive, Floss Action, TriZone. Nyomásérzékelő jelzi, ha a felhasználó túl nagy nyomást gyakorol a fogakra a kefével, és ennek ellensúlyozása érdekében csökkenti a sebességet.

A nemzetközi forgalmazás 2014 júniusában kezdődik. Az Oral-B App iOS-es eszközökre májusban, Androidos eszközökre augusztusban lesz letölthető.Previous Elkészült a Ganümédész teljes geológiai térképe
Next Ősi erdők nyomait hozták felszínre a viharok Nagy-Britanniában

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.