Kaland a dzsungelben – Kiállítás és óriástársasjáték


Kaland a dzsungelben – Kiállítás és óriástársasjáték
Olvasási idő: < 1 perc

2015. április 12-ig látható a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban az az interaktív, 700 négyzetméteres kiállítás, amely a trópusi esőerdők világát mutatja be.

Kaland a dzsungelben – Kiállítás és óriástársasjátékA látogatók úgy érezhetik magukat, mintha egy óriástársasjáték részesei lennének, hiszen egy titokzatos dzsungelben találják magukat, ahol tudásukat és szemfülességüket próbára téve egy mesebeli kaland részesei lehetnek. Felfedezhetik és megismerhetik több kontinens esőerdőinek csodálatos állat- és növényvilágát és mindeközben egy kincskeresésben is részt vehetnek. A gyerekek számára kihagyhatatlan élményt jelenthet ez a társasjáték, ahol ők a főszereplők és izgalmas kalandokat élhetnek át. Virtuális kalandok során, kanyargós ösvényeket kutatva, léghajóról léghajóra szállva kereshetik egy távoli birodalom elrabolt kincseit. Leleményességük és kitartásuk jutalma, hogy végül a labirintusban megtalálva a helyes utat eljutnak a rejtélyes kincshez. A kincs nyomát követve a látogatók a dzsungel számtalan különös lakójával is megismerkedhetnek: találkozhatnak az Alkonyati Vadásszal, a Hangerőbajnokkal, a Páncélossal és a Világítóval. 

A Kaland a dzsungelben egy izgalmas kiállítás rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal várja az érdeklődőket minden héten keddtől vasárnapig, 10.00 és 17.00 óra között (április 6-án, húsvéthétfőn is nyitva).

A kiállítás és óriástársasjáték bejárása minumum 1-1,5 órát vesz igénybe és a belépőjeggyel a múzeum összes állandó és időszaki kiállítása is megtekinthető.

Jegyárak: felnőtt 1450 Ft, gyermek (3-14 éves korig) és nyugdíjas (62 éves kortól) 1250 Ft, csoportos (minimum 10 fős óvodai és iskolai csoport) 890 Ft, családi (2 felnőtt és 2-3 gyermek) 4950 Ft. Csoportos látogatáskor 10 fő esetén egy fő kísérő pedagógus belépése díjtalan. (Egyéb kedvezmények ezen időszak alatt nem vehetők igénybe.)Previous Mióta élnek delfinek a Földközi-tengerben?
Next Az ősi kagylók UV-fényben színesek

No Comment

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 2 =