Okostelefonon is diktálhatnak a Vízművek ügyfelei


Okostelefonon is diktálhatnak a Vízművek ügyfelei
Olvasási idő: 1 perc

A Fővárosi Vízművek ügyfélszolgálati palettája tovább bővült,

Okostelefonon is diktálhatnak a Vízművek ügyfeleiamikor a társaság a közműszolgáltatók közül elsőként csatlakozott az okostelefonokra letölthető Otthon+ alkalmazáshoz. Így az ügyfelek már okostelefonon is bediktálhatják mérőállásukat.

A Fővárosi Vízművek tájékoztatása szerint kiemelt figyelmet fordítanak a szolgáltatási területükön élők szokásainak változására, és folyamatosan fejlesztik ügyfélszolgálati tevékenységüket annak érdekében, hogy az átalakuló igényeknek meg tudjanak felelni. Mivel az évente végzett ügyfél-elégedettségi vizsgálatok tapasztalatai azt mutatták, hogy a budapestiek és az agglomerációban élők az ügyintézési lehetőségek közül mindinkább a telefonos és online csatornákat részesítik előnyben az okos telefon is felkerült az ügyfélszolgálati palettára.

Az Otthon+ alkalmazás egy okostelefonokra (Androidra és IOS-re) ingyenesen letölthető alkalmazás, melynek segítségével bárki egyszerűen, gyorsan és főként bárhonnan, akár a vízóra aknájában állva is megadhatja aktuális fogyasztási adatait, diktálási időszakon belül a nap 24 órájában. De az Otthon+ nem csak ezt az egy funkciót kínálja. Az alkalmazás használói lefényképezhetik a mérők számlálóját és a mérőállás dokumentálásaként be is küldhetik az erről készült fotót, visszakereshetik a korábban leolvasott mérőállásokat, vagy akár üzenetet is küldhetnek a Fővárosi Vízműveknek. Sőt, még értesítést is kapnak a diktálási időszak közeledtéről. Az applikáció további előnye, hogy használatával minimálisra csökken a hibás mérőállás-közlés lehetősége, mivel a rendszer ellenőrzi a megadott mérőállás átlagos értéktől való eltérését, és minden esetben megerősítést kér a rögzített adat (mérőállás) mentése előtt. A csatlakozás sem jelenthet gondot az okostelefonok hívei számára: az alkalmazás elérhető a Google Play vagy az App Store áruházban, és máris megnyílik a lehetőség a hétköznapi „vízügyek” kényelmesebb és gyorsabb intézésére.

A sikeres regisztrációt követően olyan, ügyintézési szempontból lényeges, ám ritkán fejben tartott adatokat érhetnek el a felhasználók, mint az utolsó három rögzített mérőállás, a következő diktálási időszak kezdete, a mérőcseréért felelős személy vagy szervezet és a mérő hitelesítésének éve. Ezeket a rendszer naponta frissíti, így biztos, hogy mindig az éppen aktuális adatok jelennek meg a kijelzőn.Previous Magyarország Cukormentes Tortája
Next A tűzijáték titka

No Comment

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 1 =