ProSuli, tanároknak szóló pályázat


ProSuli tanároknak szóló pályázat
Olvasási idő: < 1 perc

Idén is meghirdeti pedagógusoknak szóló pályázatát a Yettel digitális oktatási programja, a ProSuli.

A ProSuli pályázat célja, hogy a tanárok a szakterületükhöz szorosan kapcsolódó digitális tananyagokat hozzanak létre. (Különös tekintettel a matematika, a természettudományok és az idegen nyelvek területére.) Az elkészült tananyagok valamennyi hazai pedagógus számára hozzáférhetők lesznek. A 25 legjobb pályázó egész nyárra elegendő mobilinternetben részesül, 10 nyertes pedig 120 ezer forint értékű ajándékutalvánnyal gazdagodhat.

Kiemelt szerepet kap a mesterséges intelligencia

A tanítás és a tanulás elmélyítését segítő tananyagfejlesztő pályázat legfőbb célja, hogy a pedagógusok minél fókuszáltabban és elmélyültebben járják körül a tantárgyakhoz, valamint a saját szakterületükhöz kapcsolódó témákat.

A pályázaton felsőfokú pedagógiai képesítéssel rendelkező tanárok vehetnek részt. Jelentkezni egy maximum fél oldal terjedelmű vázlattal lehet, amely ismerteti a tervezett oktatási program tematikáját, a tanítási folyamatot és a célcsoportot. Pályázni legfeljebb két választott témakörben lehet és nincs szükség a digitális tananyagok készítésében való előzetes tapasztalatra; már meglévő projektek és ötletek felhasználására is van lehetőség, így nem szükséges teljesen új tananyagot kidolgozni.

A pályázatra június 14-ig lehet jelentkezni, a beérkezett anyagok közül a szakmai zsűri június 21-ig választja ki a legjobb 25 projektet.

A nyertesek egész nyárra elegendő mobilinternetet kapnak. Valamint részt vehetnek a Webuni speciális képzésén, amely végigkíséri őket a pályázati ötletüktől egészen annak megvalósításáig.

A tíz legjobb nyertest augusztus 29-én, a ProSuli Tanári Napon hirdetik ki, ők egyenként 120 ezer forint értékű ajándékutalványban is részesülnek. A díjazott tananyagok a Webuni platformján mindenki számára hozzáférhetőek lesznek, így bármely hazai pedagógus felhasználhatja majd azokat.

A pályázat részletei ide kattintva érhetők el.Previous A spanyolországi Pena do Equilibrio ingókő stabilitását vizsgálták
Next Problémás internethasználat?

No Comment

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő + 18 =