Svájci kezelés és gondolatok a COVID-19 vírusra


Svájci kezelés és gondolatok a COVID-19 vírusra
Olvasási idő: 3 perc

Valóban a hidroxiklorokin lehet a megoldás?

A korábban Swiss Propaganda Research néven ismert Swiss Policy Research (SPR), magát egy független, pártatlan és nonprofit kutatócsoportként jellemzi, akik a svájci és nemzetközi médiában vizsgálják a geopolitikai propagandát, számos cikket publikált az elmúlt időszakban a COVID-19-ről, például a kezelés kapcsán is.

Míg az SPR kritizálói azzal vádolták a csoportot, hogy nem tudományosan alátámasztott elméleteket népszerűsít, az ő munkájuk arra fókuszált, hogy publikált tanulmányokat, esettanulmányokat, esetjelentéseket és valódi orvosok tanúvallomásait használják fel a kutatásban.

A világjárványhoz kapcsolódóan a COVID-19 eredetére, az  arcmaszkok hatékonyságára, a fertőzés halált okozó képességére és a médiaforrásokból származó téves információkra összpontosítottak.  Legutóbb az SPR összefoglalta azokat a tudományos bizonyítékokat, amelyeket a COVID-19 egyszerű, biztonságos és olcsó összetevőkkel történő kezelésére, megelőzésére találtak.

Az SPR szerint a cink, a kvercetin, a hidroxiklorokin, a brómhexin, az azitromicin és a heparin mind olyan kezelések hatóanyagai, amelyek az orvosok gyakorlati felhasználása szerint, sikeresen alkalmazhatók a COVID-19 ellen.

Dr. Joseph Merkola azt állítja, hogy az amerikai orvosok például cink, hidroxiklorokin és azitromicin alkalmazásával

… a kórházi ellátás arányának 84% -os csökkenéséről, a már kórházban ápolt betegek körében (ha korán kezelik) a halálozási arány 50% -os csökkenéséről és a betegek állapotának javulásáról számoltak be 8-12 órán belül. 66%. Iráni orvosok egy 78 beteggel végzett vizsgálatban az intenzív terápiás kezelések 82% -os, az intubációk 89% -os és a halálesetek 100% -os csökkenéséről számoltak be. A kínai orvosok az intubációk 50% -os csökkenéséről számoltak be.

Már most figyelmeztetünk mindenkit, hogy otthon, saját szakállunkra nem érdemes kísérletezgetni! (a szerk.)

Ezzel együtt elmondható, hogy a hidroxiklorokin hatékonyságát a SARS koronavírusok ellen 2005-ben állapították meg a SARS-1 járvány nyomán. A cink hatékonyságát a koronavírusok RNS-replikációjának blokkolásában 2010-ben fedezte fel Ralph Baric, a világ vezető SARS virológusa.

A hidroxiklorokin hatékonyságát a cink sejtfelvételének támogatásában 2014-ben fedezték fel a rákkutatás részeként. A flavonoid kvercetin hatékonyságát a cink sejtfelvételének támogatásában 2014-ben is bizonyították. A brómhexin hatékonyságát a koronavírusok sejtbe jutásának blokkolásában 2017-ben állapították meg.

A COVID-19 hat javasolt kiegészítéssel és gyógyszerrel történő kezelésének a célja a vírus legyengítése és a kórházi kezelés elkerülése.

Az SPR szerint a kezelés megkezdése a tünetek megjelenésekor megakadályozhatja a betegség előrehaladását. Azonban ez a gyógymód csak és kizárólag orvosi engedéllyel tehető meg, ugyanis még nem bizonyított az egészségre gyakorolt hatása.

Ugyanakkor azt is állítják, hogy bár sokan hallhattak arról is több médiában, hogy a hidroxiklorokinnak negatív megítélése van, különösen a COVID-19 kezelését illetően. Ennek oka szerintük, hogy a cikkek általában a negatív eredményeket taglaló megjelenésekre, valamint az FDA (Food and Drug Administartion) későbbi figyelmeztetésére összpontosítottak.

Az SPR viszont azt állítja, hogy ezeket a vizsgálatokat a gyógyszer beadásának késedelme, a gyógyszer túlzott adagjai, torz adatok és figyelmen kívül hagyott ellenjavallatok rontották.

A protokollhoz csatolt feljegyzések szerint a hidroxiklorokin és a kvercetin (amelyek helyettesíthetik a hidroxiklór-kinint) támogatják a cink celluláris felszívódását és további vírusellenes tulajdonságokkal rendelkeznek. Az is mondják, hogy a COVID-19 kezelésében a hidroxiklorokin és más gyakori gyógyszerek, illetve kiegészítők alkalmazása annyira politizálódott, hogy a betegek megtagadhatják az olcsó és hatékony kezeléseket, amelyeket a világ minden tájáról számos vizsgálatban tanulmányoztak és eredményesnek találtak.

Még a The Lancet köztiszteletben álló orvosi folyóirat is COVID-19 félretájékoztatásba keveredett

és vissza kellett vonnia azokat a kutatásokat, amelyek azt állították, hogy a hidroxiklorokin nem volt előnyös. Más orvosok pont a hidroxiklorokin hatékonyságáról beszéltek. A Newsweek magazin egyik szaklapjában Dr. Harvey A. Risch (Yale School of Public Health) ezt mondta:

Amikor ezt az olcsó orális gyógyszert nagyon korán, a betegség kezdeti szakaszában adják be, még mielőtt a vírusnak ideje lenne a kontrollon kívüli szaporodásra, akkor az rendkívül hatékonynak bizonyult. Különösen az azitromicin vagy doxiciklin antibiotikumokkal és a cink táplálék-kiegészítőkkel együtt adva.

Május 27-én az American Journal of Epidemiology (AJE), a világ vezető epidemiológiai folyóirata öt tanulmányt elemzett, amelyek egyértelmű és jelentős előnyöket mutattak be a kezelt betegek számára. Risch idézi az Egyesült Államok idősek otthonaiban és klinikáin végzett hidroxiklorokin-vizsgálatokat, valamint a Brazíliában és Franciaországban végzett kísérleteket, amelyeknek pozitív eredményei voltak.

A cink fontos része a COVID-19 elleni kezelés és küzdelem folyamatának

A cink létfontosságú szerepet játszik az immunitásban, a véralvadásban, a sejtosztódásban. Valamint a pajzsmirigy egészségében, az illat- és ízérzékelésben, a látásában és a sebgyógyulásban. Cinket naponta kell bevinni a szervezetbe, mert az nem tárolja. A hidroxiklorokin és a kvercetin is ionofor, amely cinket vezet be a sejtekbe, ahol arra szükség van. A cink annyira alapvető a fertőzések leküzdésében, hogy egyes kutatások szerint a cink, nem pedig a hidroxiklorokin vagy a kvercetin (ha együtt adják őket) ad hozzá többet a vírusreplikáció gátlásához.

Az alacsony cinkszintet jelzi az étvágycsökkenés, az immunrendszer károsodása, a lassú anyagcsere és a haj elvékonyodása.

A kvercetin (quercetin) is segít a COVID-19 elleni küzdelemben és a kezelés része lehet

A kvercetin egy természetes antihisztamin és gyulladáscsökkentő növényi pigment, amely fokozza az immunrendszert és egyes kutatások szerint közreműködhet a vírusreplikáció szabályozásában. Lehetővé teszi a cink számára a bevált vírusellenes tulajdonságainak kifejtését. A COVID-19 kezelésében a kvercetin csökkentheti a gyulladást, elősegíti a nyálka kitisztulását. Továbbá megelőzi a lélegeztetőgép által kiváltott károsodást és támogatja az immunitást.

A kvercetin segít az elhízás, a 2-es típusú cukorbetegség, a keringési diszfunkció, a krónikus gyulladás és a hangulati rendellenességek leküzdésében. Még a vérnyomás-csökkentő hatására is fény derült. A kutatók azt találták, hogy a kvercetin kiválthatja a daganat regresszióját és elindíthatja az apoptózis folyamatát. Ez a programozott sejthalál, amely nélkül a sejtek megszakítás nélkül növekedhetnek és rákos növekedéssé fejlődhetnek.Previous Monty Hall paradoxon – A józan észen túl
Next Kék Hold - Októberben kétszer is telihold lesz

No Comment

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × egy =