Újabb csomagautomaták a Magyar Postánál


Csomagautomata_szelvenyt
Olvasási idő: < 1 perc

A jelenleg 35 működő csomagautomata mellett ismét újabbakat helyezett üzembe a Magyar Posta. A csomagautomata szolgáltatás jelentősen megkönnyíti a csomagátvételt, mivel a nap bármely percében, sorban állás nélkül elérhető.

Újabb csomagautomaták a Magyar PostánálA hazai logisztikai cégek közül a Magyar Posta állított üzembe először csomagautomatákat forgalmas budapesti csomópontokon és a nagyobb városokban, még májusban. A Társaság, a 9 új automata 2014. július végi üzembe helyezésével bővítette a szolgáltatást. Így az eddigi 26 darab csomagautomata száma 35-re emelkedett.

A fővárosban két új helyszínnel bővült az átvételi lehetőség, így Budapesten már összesen 10 helyszínen üzemel csomagautomata. Kettő-kettőre bővült Debrecenben, Miskolcon és Szegeden az átvevő helyek száma, emellett a Magyar Posta Szombathelyre, Egerbe, Kecskemétre és Sopronba is telepített automatákat.

A cég az igénybevételtől függően tervezi további csomagautomaták telepítését is, illetve remélik, hogy a szolgáltatást kedvezően fogadják az ügyfelek. A Társaság stratégiai célja, hogy a csomagküldési piac legjelentősebb szereplője maradjon. Emiatt rugalmasabbá is tették a küldeményszolgálatot, mivel igény esetén szombatonként is kézbesítik a csomagokat, illetve folyamatosan bővítik az átvevőpontok hálózatát. Az ügyfelek a csomagokat ma már több mint 2700 helyen vehetik át.

2012-höz képest a Magyar Posta 10 százalékos emelkedést mutatott 2013-ban, a csomagküldemények számát illetően. A tavalyi évben ugyanis minden rekordot megdöntve, csaknem 11,5 millió csomagot adtak fel a Magyar Postán keresztül.Previous A természetes születés erősíti az immunrendszert
Next Fektessen többet a japán okos/megújuló energiaszektorba!

No Comment

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × kettő =