Fektessen többet a japán okos/megújuló energiaszektorba!


Nemzetközi Okos Energia Hét kiállításon
Olvasási idő: 2 perc

A tokiói Nemzetközi Okosenergia Hét oszakai testvérkiállítása a nemzetközi kiállítóközpont, az Intex Osaka területén kerül megrendezésre 2014. szeptember 3-a és 5-e között.

Nemzetközi Okos Energia Hét kiállításon - JapánA négy szakvásárból (PV Expo Osaka, PV System Expo Osaka, Battery Osaka, Int’l Smart Grid Expo Osaka) álló rendezvényén az érdeklődők találkozhatnak az ágazat főként Japán nyugati régióiból érkező szakembereivel, emellett lehetőség nyílik üzletkötésre is.

A rendezvény szervezői legalább 20 000 látogatóra és 200 kiállítóra számítanak az idei évben. Az előrejelzések szerint a kiállítás összterülete a tavalyi kétszerese lesz. A napelem (PV) ágazatból olyan cégek lesznek jelen, mint például a Yingl Green Energy, a Jinko Solar, a Canadian Solar, a Solar World, a Zhongli Talesun Solar, a Znshine PV-Tech, vagy a Korea Telekom. Emellett még számos napelemes rendszerek telepítésével és integrálásával, napelemgyártáshoz használt különféle anyagok előállításával foglalkozó vállalat is jelen lesz.

A Battery Osaka és az Int’l Smart Grid Expo Osaka legjelentősebb kiállítói az Osaka Gas, a Fuji Electric, a Tabuchi, a Denso, a Nihon Gaishi, a Furukawa, a Toyo Technika és a Nag System lesznek.

Három vitaindító előadással kezdik majd a kiállítást, ezen előadások témái a napelem szektor, az újratölthető elemeket gyártó, illetve az okos hálózatokkal foglalkozó cégek jelenlegi helyzete és jövőbeli kilátásai lesznek. Ezeket az előadásokat a Yingli Green Energy, a Solar Frontier, a NTT Facilities, a Hitachi Chemical, a Toshiba, az IBM Japan és a Kansai Electric Power szakemberei tartják.

Több más, különleges előadásra is sor kerül majd a fentieken kívül, ahol szót ejtenek majd a japán villamosenergiaáágazat liberalizációjáról és az okosenergia ágazatba tartozó vállalkozások üzleti lehetőségeiről.

„Bízunk abban, hogy az oszakai Nemzetközi Okosenergia Hét elősegíti az okos/megújuló energiaágazat bővülését és termékeinek elterjedését szerte Japánban. A régióban számos projekt van folyamatban, és jó néhány cég jött létre Japán nyugati részén, így ebben az országrészben igen kedvezőek a piaci kilátások. Tavaly a résztvevők rendkívül elégedettek voltak a kiállítás eredményeivel, mivel a rendezvényen mind a japán, mind a tengerentúli résztvevőknek sikerült új ügyfélkapcsolatokat megalapozniuk. Biztosak vagyunk benne, hogy az oszakai Nemzetközi Okosenergia Hét hamarosan bekerül a Japánban új üzleti lehetőségeket és partnereket kereső piaci szereplők által kulcsfontosságúnak ítélt ágazati kiállítások közé.” – mondta Yoichiro Ayabe, a kiállítás igazgatója.

A standok többségét már most lefoglalták a kiállítók, ugyanis a várakozások szerint nem csak a tokiói, de az oszakai Nemzetközi Okosenergia Hét népszerűsége is növekedni fog.

 Previous Újabb csomagautomaták a Magyar Postánál
Next Dinoszauruszokból alakult ki a legtöbb madár

No Comment

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 − 2 =