Varázsolj karácsonyt!


Varázsolj karácsonyt!
Olvasási idő: 2 perc

A Harry Potter: Hogwarts Mystery (Harry Potter: Roxfort rejtélye) mobiljátékban a játékosok megalkothatják saját karakterüket, és tanulmányokat folytathatnak a Roxforti Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában.

Az RPG (szerepjáték) elemeket is tartalmazó kalandsorozathoz a játékosok egy tetszésük szerint kialakított varázslótanonc karaktert hoznak létre, aki azután részt vesz a roxforti tanórákon, varázslást tanul, és barátokat vagy ellenségeket szerez a többi diák közt. A játék során a játékosok által az egyes szituációkban hozott döntések határozzák meg azt, hogyan alakul karakterük élete a varázslóiskolában. A játék olyan újfajta feladatsort tartalmaz, amelynek megoldása során a játékosok döntése, hogyan reagálnak és milyen irányba lépnek, meghatározza a játék további menetét és a további feladatokat, és végső soron eldönti, hogy milyen boszorkány vagy varázsló válik a Harry Potter rajongó által megalkotott varázslótanoncból.

A karácsonyra készülődő Varázsvilágban a Roxfort mindegyik háza a ház színeiben pompázó saját karácsonyfát állít fel: a Griffendél ház termében piros, a Mardekáréban zöld, a Hollóhátéban kék és a Hugrabugéban sárga díszekkel ékített fenyő lesz. A Harry Potter: Hogwarts Mystery arra invitálja a játékosokat, hogy öltöztessék karácsonyi díszbe a termeket a varázslók világában. December 6-a és 12-e között a játék rajongói szavazhatnak kedvenc karácsonyi díszükre a „Christmas with Hogwarts Mystery” (Karácsony a Roxfortban) elnevezésű közönségprogram keretében.

A roxforti karácsonyi hangulatot a muglik világa egy videó révén is megtapasztalhatja,

amely decemberben, a karácsonyfa-díszekre leadott szavazatok alapján feldíszített karácsonyfákat és a csodás roxforti karácsonyi dekorációkat bemutató új játékepizód megjelenésével egyidőben kerül fel a Harry Potter: Hogwarts Mystery közösségi oldalaira. A videó betekintést ad egy időkorlátos küldetésbe is, amelynek főszereplői a Varázsvilág kedvelt klánja, a Weasley-k lesznek. És mivel a Weasley családban hagyományosan kézzel készített ajándékok találhatók a karácsonyfa alatt, a videó útmutatást is ad a játék rajongóinak ahhoz, hogyan készíthetik el saját kezűleg a legnépszerűbbnek bizonyult karácsonyfadísz mását.

Josh Yguado, a Jam City elnöke és ügyvezető igazgatója szerint a Harry Potter: Hogwarts Mystery mobiljáték kedvelői nem pusztán a titkok és varázslatok rajongói és a roxforti tanórák lelkes résztvevői, hanem a varázslóiskola rituáléiból és ünnepeiből is szívesen kiveszik a részüket. A karácsonyi ünnepek különleges eseménynek számítanak a Roxfortban, ezért mi arra invitáljuk a játékosokat, hogy csatlakozzanak az ünnepléshez és vegyenek részt a legendás tanintézmény feldíszítésében.

Varázsolj karácsonyt! - A karácsonyra készülődő Varázsvilágban a Roxfort mindegyik háza a ház színeiben pompázó saját karácsonyfát állít fel

A „Christmas with Hogwarts Mystery” karácsonyfa-díszítési közönségprogramban való részvétel, valamint más rajongókkal való kapcsolatfelvétel ezen az internetes címen lehetséges: www.facebook.com/HPHogwartsMysterywww.twitter.com/HogwartsMystery  és www.instagram.com/hphogwartsmystery.Previous A Krampusz a Mikulás árnyékában
Next Luca napi misztérium

No Comment

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt − 14 =