Érdekességek a Pedrollo szivattyúkról


Érdekességek a Pedrollo szivattyúkról
Olvasási idő: < 1 perc

Sok helyszínen szükség van a szivattyúk használatára, ám korántsem mindegy, milyen márkájú modellt választunk.

Egy márkának garanciát kell adnia a minőségre és a megbízhatóságra is. Ha azt halljuk, hogy Pedrollo, akkor azonnal a kiváló minőségű szivattyúk juthatnak eszünkbe. Amik nemcsak a hibátlan működésükkel tudnak elkápráztatni, hanem sokoldalú felhasználhatóságukkal is. De még számos dolog van, amit sokan nem tudnak erről a nagyszerű márkáról! Ezért összefoglalunk néhány fontos tudnivalót és hozunk jó pár érdekességet is. A cél az, hogy a megfelelő információk segítsenek szivattyú-választás esetén. 

Ki alapította és mikor indult a Pedrollo cég?

Ha fel akarjuk göngyölíteni a Pedrollo cég történetét, akkor egészen az 1974-es évekig kell visszamennünk az időben. Silvano Pedrollo, az alapító, ekkor fedezte fel, hogy Dubajban a víz értéke felér az aranyéval. Befektetőket keresett, akiknek a segítségével olyan szivattyúk létrehozásán tudott dolgozni, amelyek sivatagi körülmények között is jól működnek.  Az ő munkájának köszönhető, hogy több aszállyal sújtott területen is kiépítettek vízellátó-rendszereket. Többek között Dél-Afrikában és a bangladesi régióban is lehetővé vált a korszerű ivóvízhálózat kialakítása. 

Az elmúlt évtizedek alatt a cég folyamatosan bővült, és ma már 160 országban elérhetők a Pedrollo szivattyúk. A felhasználásukkal pedig éves szinten több millió különféle berendezést vagy rendszert állítanak elő. 

Milyen típusú Pedrollo szivattyúk léteznek?

A szivattyúkat nagyon sokféle kivitelben készítik annak érdekében, hogy sokoldalúan lehessen használni őket. Ennek megfelelően a mélykúti, csőbúvár, csőkút és hidrofor szivattyúk is megtalálhatók a repertoárban. Ezek mellett pedig a kerti és ásott kút változatok is elérhetőek azoknak, akik a profi szivattyúzás mellett tették le a voksukat. 

Ha még több információra lenne szükség a döntéshez, vagy többet szeretne tudni a Pedrollo szivattyúk fajtáiról, akkor a cég weboldalán meg lehet nézni, mi jellemzi az egyes fajtákat.Previous Előadásra hívunk - A hangzó beszéd változásai az utóbbi 100 évben
Next Nyomtatható fogíny a Pécsi Tudományegyetemen

No Comment

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 − 4 =