Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál évközi vetítéssorozata


Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál évközi vetítéssorozata
Olvasási idő: < 1 perc

A BIDF Extra, a nagy sikerű Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál évközi vetítéssorozata.

A sokszorosan díjnyertes dokumentumfilmek áprilisban és májusban hat vidéki városba is eljutnak. Pécsen, Győrben, Székesfehérváron, Szegeden, Kaposváron, valamint Szentendrén is betekintést nyerhetnek a mozinézők a meztelen valóságba.

2019. január 28 és február 3 között 5. alkalommal rendezték meg a BIDF-et, Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivált a Cinema City Aréna moziban. A fesztivál egy héten át három teremben, 10 000 nézővel, telt házas vetítésekkel mutatta be fesztiváldíjas dokumentumfilmjeit.

A kiemelkedő érdeklődés miatt a BIDF szervezői úgy döntöttek, a vidéki városokba is eljuttatják legsikeresebb filmjeiket. A Tisztogatók, a Túl minden határon, a Putyin szemtanúi, a Ratko Mladic pere, a Szülő-Anyák, az Isten engem úgy segéljen, és a Szívem apáé című különleges alkotásokat is láthatják a meztelen valóság iránt érdeklődők.

A BIDF Extra pécsi első vetítéseire minden jegy elkelt, amiből jól érzékelhető, hogy a fővárosi és vidéki embereket egyaránt érdekli, mi történik ma a nagyvilágban. A kreatív dokumentumfilmek rólunk szólnak, ezért közel állnak hozzánk, a meztelen valóságot mesélik el. Szórakoztatnak, megérintenek és gondolkodóba ejtenek.

Részletes információ és program a BIDF honlapján.Previous Magyar kutyafajták 2019-ben
Next Húsvéti tojásfestés természetes anyagokkal

No Comment

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 − öt =