Egyedülálló mobilkommunikációs képzés


Szajbely_Mihaly - Az országban egyedülálló mobilkommunikációs képzés indult az SZTE-n
Olvasási idő: < 1 perc

Az országban egyedülálló, négy féléves, az intézmény kommunikáció- és médiatudomány szakos diákjai által felvehető speciális képzést (mobilkommunikációs képzés) indított a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) – közölte Szajbély Mihály tanszékvezető egyetemi tanár szerdán a Tisza-parti városban.

A több mint húszéves szegedi kommunikációszakos oktatás akkor nyújthat a jövőben is jól konvertálható, széles körben alkalmazható tudást, ha folyamatosan lépést tart a technológiai újdonságokkal – mondta a professzor az új speciális képzésről tartott sajtótájékoztatón.

Az ingyenesen elvégezhető, 13 kurzusból álló speciális modul célja,

hogy a közösségi média és a mobilkommunikációs eszközök alkalmazását a hallgatók ne csak felhasználói szinten sajátítsák el – közölte.

Balogh Csaba, a képzés koordinátora elmondta, hogy a diákok megismerhetik a digitális kultúrával és az információs társadalommal kapcsolatos kutatásokat, a tartalomszolgáltatás és a mobilkommunikáció alapjait, illetve gyorsan változó trendjeit. A képzésben részt vevő vezető piaci szereplők a gyakorlati oktatás során valós példákon keresztül mutatják be az alkalmazott technikai és marketingeszközöket, szoftvereket, szolgáltatási lehetőségeket.

Az oktató hangsúlyozta, nagy a piaci igény az infokommunikáció terén elméleti tudással és gyakorlati ismeretekkel rendelkező szakemberek iránt.Previous Négy és fél ezer éves lépcsős piramist találtak Egyiptomban
Next Eltér a BCE és szaktárca álláspontja

No Comment

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz − 7 =