Február 5. – Tudunk-e, képesek vagyunk-e még kommunikálni a természettel?


Február 5. - Tudunk-e még kommunikálni a természettel? -TudományPláza
Olvasási idő: < 1 perc

Civilizációs kihívások és lakossági természetvédelmi megoldások.

Orbán Zoltán ornitológus, a Magyar Madártani Egyesület szóvivőjének 2020. február 5-i érdekes előadásából választ kaphatunk arra, vajon néhány generációnyi idő alatt elvesztjük-e évezredes, tapasztalati alapú természeti tudásunkat vagy, hogy Magyarország lakossága tisztában van-e a természet működésének szabályaival. Vagy arra, miért jobb a mókus pr-je a többi állaténál és milyen állatok élnek körülöttünk, amiket talán észre sem veszünk?

Akit érdekel, mit tehet, és hogyan működik, küzd egy madarak védelmével foglalkozó természetvédelmi, társadalmi szervezet, hogy hozzájáruljon az emberi életminőség és a biológiai sokféleség megőrzéséhez Magyarországon, azt szeretettel várjuk a Magyar Újságírók Szövetsége Kommunikációs és PR-Szakosztálya és a TudományPláza közös szervezésében megvalósuló ingyenes előadásra és egy azt követő rövid beszélgetésre.

🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦

2020. február 5-én (szerdán) 17.00 órakor
a MÚOSZ Székház (1064 Budapest, Vörösmarty utca 47/a.)
Táncsics Mihály termében.

🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦

Terveink szerint az előadás előtt mindenki egy kicsit gyerekké válhat és lehetőség lesz részt venni egy madárfelismerő játékban. De annak, aki szívén viseli a madarak sorsát lehetősége lesz belépni a helyszínen az MME tagjai közé vagy tájékozódni a Madárbarát kertté válás lehetőségéről.

Végül, de nem utolsó sorban – megfelelő számú előzetes visszajelzés után – lehetőséget teremthetünk arra, hogy ne egyedül, hanem unokával és gyermekkel együtt lehessen részt venni a programon. Mert az előadás alatt az MME kollegái megfelelő számú gyerek esetében vállalják a gyerekekkel történő interaktív foglalkozást. De ehhez MINDENKÉPPEN gyermekszámmal jelölt VISSZAJELZÉSRE VAN SZÜKSÉGÜNK!

A programon való részvétel INGYENES.

De előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a következő e-mail címre kell elküldeni 2020. február 2-áig: elovilag (kukac)tudomanyplaza.huPrevious A Golf-áramlat és a felmelegedés
Next A hagyományos kínai orvoslás szabályozatlanságában rejlő kockázatok

No Comment

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz + 12 =