Internet Generation Day – ingyenes részvétel


Internet Generation Day - ingyenes részvétel
Olvasási idő: < 1 perc

Az International Telecommunication Union (ITU), az ENSZ távközlésért felelős szervezete idén szeptember 9-12. között, Budapesten rendezi meg éves konferenciáját.

Ide a világ összes pontjáról érkeznek majd az innovációs és a telekommunikációs szektor legnagyobb döntéshozói és szereplői.

Az Internet Generation Day, keretében a szervezők 2019. szeptember 12-én egy egész napot szentelnek a fiatal korosztály és az egyetemisták számára kifejezetten rájuk szabott programokkal a legnagyobb egyetemek és az innovációs szektor legmeghatározóbb intézményeinek részvételével.

Mesterséges intelligencia kiállítás és előadások, Kvantum számítástechnika előadás, Robotika és Önvezető autózás első kézből, VR/AR eszközök és előadások. Űrkutatási konferencia, Internet Generation konferencia, Fintech és pénzügyi tudatosság előadás. Demystify Coding workshop, Médiaértés workshop, a Sharing Economy szabályozási kérdései és még számos hasonlóan izgalmas program.

Ingyen megnézheti az ITU kiállítást, ahol vezető innovatív cégek mutatják be a fejlesztéseiket.

Látogasson el az Internet Generation Day hivatalos weboldalára, ahol megtalálja a teljes programot és regisztrálni tud az eseményre. A regisztrálással nem csak, ingyenesen lehet részt venni az innovációs világ legmeghatározóbb eseményén, de a vidékieknek még az utazásért sem kell fizetni Magyarországon belül.Previous Miért esznek a macskák füvet?
Next Klímaszorongás - az új lelkibetegség

No Comment

Leave a reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 + egy =